Notícies Taules participatives

Resum Taula #3 “Creem Aliances”

29 de setembre de 2021

Hem fet un pas més com a grup. Posar-nos d’acord no és tasca fàcil, especialment a l’hora de plantejar-nos un full de ruta per a posar en valor el Paisatge Cultural del Camp d’Alacant.

Comencem debatent la connexió entre propostes, la similitud d’algunes d’elles i la possible col·laboració entre persones i entitats.

Van sorgir moltes preguntes que va animar la reflexió del grup sobre com incidir en la sensibilització ciutadana i de quina manera donar a conéixer el potencial del Patrimoni Cultural del nostre territori.

A poc a poc definim els temes d’interès i es van crear dos grups de treball:

EQUIP DE VIGILÀNCIA DE L’HORTA

EQUIP DINAMITZADOR DE L’HORTA

S’han creat documents de treball col·laboratius per a definir els aspectes generals de la proposta, els agents, objectius i activitats concretes. També es van definir tasques a desenvolupar durant els pròxims 2 mesos.

Pròximament realitzarem les segones jornades formatives de TERRA per a enfortir competències i implementar eines metodològiques que assegurin la continuïtat i sostenibilitat d’aquestes propostes i les aliances generades en el grup motor.

“Invertir temps a interioritzar els processos garanteix l’aprenentatge col·lectiu del comú.”

L’Equip Ambaixador de l’Horta d’Alacant s’està preparant a consciència per a emprendre la seua labor de Posar en Valor el Paisatge Cultural del Camp d’Alacant”

Treballem en un ambient tranquil i ple de significat. Especialment, volem agrair a TORRE JUANA per rebre’ns en les seues precioses instal·lacions a l’ombra dels aboleixes centenaris.

TORRE JUANA…testimoni del treball de l’Equip Ambaixador de l’Horta Alacantina