Notícies Visitas

Visita TERRA “Vila Marco”

Visitar aquest tresor, ha suposat donar curs a la imaginació a través de personatges com la família Maisonave, l’escultor Vicente Bañuls i, sobretot, la família Bardin.

Dissabte 5 de juny de 2021.

“Vila Marco” ens va rebre sota la pluja. Per descomptat, aquest fet va imprimir a la visita un toc estimulant… Caminar sota la pluja, pels Jardins de Vila Marco, va resultar commovedor i emocionant.

Vam recórrer els jardins entre les explicacions de Mª Teresa Riquelme Quiñonero, Professora Associada i Doctora en Història. Arqueòloga i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i especialitzada en patrimoni cultural; i el marc de referència de la recuperació i divulgació de la història de la Finca Vila Marco que va aportar Eva Alberola Carratalá, tècnic de Turisme del Campello.

Les Cases de l’Horta…

i la seva relació amb l’entorn

Sota “El Porxo”, mentre gaudíem de les vistes cap al Campello, vam poder imaginar temps remots en els quals s’albiraven els sementicis de la vinya fins a gairebé arribar a la mar…

La magnitud del relat ens va sorprendre!

Com a Ambaixadors de l’Horta Alacantina, continuem compartint coneixements sobre el nostre valuosíssim patrimoni cultural.

Uneix-te i viu l’experiència!

T’esperem en els pròxims esdeveniments