Notícies

Resum Sessió 1 Jornades Formatives II “ESTRATÈGIES COL·LABORATIVES”

En la primera sessió formativa es van treballar els següents aspectes:

  • Homogeneïtzar els punts de partida, després d’un debat i anàlisi dels vincles que tenim amb l’Horta d’Alacant, el seu model productiu actual  i les amenaces a les quals ens enfrontem a l’hora de definir el model de desenvolupament que impulsarem des dels grups de treball de l’EQUIP AMBAIXADOR DE L’HORTA ALACANTINA.

  • Consolidar les bases de la sobirania alimentària amb la finalitat d’obtindre informació precisa per a planificar futures accions i comprendre les conseqüències ambientals i socials del sistema alimentari actual.

  • Definir alternatives que impulsen la recuperació de l’Horta d’Alacant com a sistema productiu i activitat econòmica que sustente i active la posada en valor del Paisatge Cultural del Camp d’Alacant.

Si no vas poder assistir a la primera sessió, hem preparat 5 vídeos resumeixen, pots visualitzar tot el contingut en el nostre canal:

Seguim amb la formació, 17 de novembre de 2021, segona Sessió En línia: Avaluació d’Iniciatives Ciutadanes: Metodologia CIVÍMETRO

Si tens interés a tirar avant els teus projectes i iniciatives no pots perdre’t aquesta sessió formativa:  Les inscripcions continuen obertes… T’ESPEREM!