Esdeveniments Notícies

JORNADES FORMATIVES II “Estratègies Col·laboratives”

El programa d’educació per a la ciutadania “TERRA. El paisatge cultural del Camp d’Alacant. Vertebrant una comarca sostenible”, continua amb la seua programació d’activitats. Us convidem a participar en les segones jornades formatives de TERRA: “Estratègies Col·laboratives” que tenen com a eix vertebrador enfortir competències i implementar eines metodològiques que asseguren la continuïtat i sostenibilitat de les propostes i les aliances generades en el grup motor de l’Equip Ambaixador de l’Horta d’Alacant, així com entre entitats vinculades al projecte TERRA i la ciutadania en general que estiga interessada i desitge participar.

Portem quasi un any creant un relat col·lectiu, construint una comunitat que necessita enfortir coneixements, compartir responsabilitats i generar consensos. Hem treballat des del pensament crític enfront dels diferents reptes que tenim per davant, però ha arribat el moment d’establir les bases per a fer que els desitjos tinguen un futur real i es convertisquen en accions i iniciatives sostenibles en el temps.

Eres el protagonista dels canvis que necessita aquest territori per a valorar el llegat cultural que aEres el protagonista dels canvis que necessita aquest territori per a valorar el llegat cultural que alberga… prepara’t per al futur i forma part de l’EQUIP AMBAIXADOR DE L’HORTA ALACANTINA.

No és requisit previ haver participat en les taules participatives, pots inscriure’t si tens interés i creus que pots aportar en la nostra labor de posar en valor el Paisatge Cultural del Camp d’Alacant i impulsar les iniciatives dels grups de treball: EQUIP DINAMITZADOR DE L’HORTA I EQUIP DE VIGILÀNCIA DE L’HORTA.

Accedeix a tota la informació i el treball realitzat durant les taules participatives:  DEVOLUCIÓ

Resum de l’última sessió de treball de l’Equip Ambaixador de l’Horta d’Alacant: TAULA #3

PROGRAMACIÓ JORNADES FORMATIVES II “Estratègies Col·laboratives”

Inscriu-te a les sessions en què desitges participar:

T’ESPEREM!