Itinerarios

Itinerari TERRA#2 Mutxamel

Vam estar de caminada el dissabte 8 de maig, per Mutxamel, des de Pl. del Poble Nou fins al Assut de Sant Joan.

Comencem visitant El Palau de de Peñacerrada, acompanyats de Mª Teresa Riquelme Quiñonero, Professora Associada i Doctora en Història. Arqueòloga i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Especialista en patrimoni cultural; Francesc Xavier Sala, de l’Ajuntament de Mutxamel i com a guia, Julián Pascual del Pobil Jordán de l’Associació Camins.

Entre murmuris del passat i els verds del jardí gaudim de l’experiència.

De la Pl. del Poble Nou ens dirigim cap a l’Ermita de Montserrat, passant per la C/ del Ravalet. Deixem la ciutat i ens endinsarem pel camí rural de Terra fins a arribar a la Séquia del Gualeró. Vam fer una parada en el Assut de Sant Joan i després caminem un petit tram pel Riu Sec fins al pont de Busot per a desviar-nos fins al Pantanet i tornar a l’Ermita de Montserrat.

Passem de l’urbà al rural, sent testimonis de la transformació del paisatge. L’experiència per aquesta ruta, permet vivenciar a Mutxamel des de diferents percepcions.

Mentre caminem connectem fragments de llocs que estan esperant ser reconeguts i gaudits

El bon ambient durant la caminada, va encoratjar converses i debats, fent molt dinàmica la ruta. Agraïm a totes les persones participants l’interès i la motivació durant l’activitat.

Continuem caminant en companyia!

Us esperem en la pròxima sortida