Itinerarios Notícies

Itinerari TERRA #1 Partida Fabraquer Sant Joan d’Alacant

Aquest dissabte, 1 de maig de 2021, realitzem el primer itinerari TERRA, visitem la Partida Fabraquer de Sant Joan d’Alacant.

Partim de la Plaça d’Espanya de Sant Joan d’Alacant, cap a Benimagrell i després caminem pels camins de Capucho, el Campet, Palmeretes i de la Princesa fins a arribar a la Torre de Ansaldo, on vam donar fi a l’itinerari després de la intervenció de l’Arxiver Municipal, Gaspar Belmonte, sobre com s’ha gestat el projecte de la recuperació de la Torre.

Ens van acompanyar des de l’Associació Camins, Julián Pascual del Pobil Jordán, com a guia i Ignacio Ferreiro, qui ens va ensenyar un racó d’horta que encara es rega per inundació.

L’experiència ha estat molt enriquidora, hem compartit emocions que ens transmetia el territori recorregut i imaginat; ha estat un espai en el qual s’han intercanviat coneixements… Gràcies per tant d’interès!


L’horta d’Alacant ens va rebre amb els seus millors colors i textures.

Gràcies a totes les persones assistents, esperem que us hagi agradat l’activitat.

Ara com ara, els itineraris estan dirigits a totes les persones inscrites en les Taules Participatives de TERRA. Aviat aquests passejos estaran a la disposició dels qui desitgin participar, dirigits a públic familiar.

Estar pendents!