Esdeveniments Notícies22/05/2021

Celebració del Dia Internacional dels Museus 2021

Dades de l'esdeveniment

Data
22/05/2021 - 11.00h
Lloc
"La Condomina"
Activitat
Ruta familiar i taller didàctic

Enguany, en col·laboració amb el MARQ, celebrem el Dia Internacional dels Museus 2021, amb el tema “EL FUTUR DELS MUSEUS: RECUPERAR I REIMAGINAR”.

El MARQ vol donar a conèixer el ric patrimoni històric, arqueològic i mediambiental de l’Horta d’Alacant, amb l’objectiu, de posar en valor una part important del nostre patrimoni i paisatge cultural més pròxim: Les Torres de l’Horta, Finques i Cases de Cultiu, Cinquenes d’Esbarjo, Infraestructures hidràuliques, Camins històrics…. En definitiva, RECUPERAR aquest important patrimoni cultural de l’Horta d’Alacant i “reimaginar” un futur en el qual les accions que s’estan proposant des de diferents llits siguin una realitat i evitin la seva desaparició.

S’ha preparat un variat programa d’activitats gratuïtes per a tots els públics que inclou visites teatralitzades, tallers didàctics infantils, en línia i presencials, i passis guiats, activitats que es desenvoluparan tant en el Marq com en paratges de la pròpia Horta Alacantina i els jaciments arqueològics de Lucentum i la Illeta dels Banyets. Tota la informació sobre horaris, aforaments i inscripcions en www.marqalicante.com

El projecte “TERRA“, en col·laboració amb el MARQ i Torre Juana, s’uneix a la celebració del Dia Internacional dels Museus 2021 i et convida a passejar pel museu a l’aire lliure de “La Condomina”: Fragments de territori en els quals encara queda visible el testimoniatge d’un patrimoni que necessita ser valorat i reconegut.

El dia 22 de maig a les 11.00h, realitzarem una ruta familiar a peu per la Condomina, per a visitar Torre Plàcia, Torre de la Mitja Lliura, Torre el Xiprer i Torre Juana, on es desenvoluparà posteriorment el taller didàctic: “Construeix una Torre”. Activitat dirigida a nens/as de 6 a 12 anys. Límit aforament: 10 nens/as. Inscripció telefònica prèvia telefonant al 965 149 000.

Recuperar i Re-imaginar el futur de l’Horta d’Alacant

T’esperem!

Organitza

Col·labora